29 Ocak 2018 Pazartesi Vefat İlanları

İlçemiz Ağalık Madeni Mahallesinden Merhum Hacı KEŞMER'in Eşi Emine KEŞMER vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öğle Namazına Müteakip Ulu Cami'inde kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

Allah Rahmet Eylesin

Tirebolu Çeğel Köyünden Merhum Köroğlu Tahir GÜNER'in Oğlu Hacı Kahir GÜNER vefat Etmiştir .

Cenazesi bugün İlkindi Namazına Müteakip Çeğel Köyü Merkez Cami'inde kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

Allah Rahmet Eylesin

Tirebolu Çeğel Köyünden Merhum Celal KILIÇSAYMAZ 'ınOğlu Aslan KILIÇSAYMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öğle Namazına Müteakip Şirin Köy Cami'inde kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

Allah Rahmet Eylesin

İlçemiz Yeniköy Köyünden Çınar Merhum İbrahim ÖK 'ün Oğlu Seyfullah ÖK vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Yeniköy Merkaz  Cami'inde kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

29 Ocak 2018 / Okunma: 347

Nöbetçi Eczane