Ericek Köy Konağı Temel Atma Töreni Yapıldı

İlçemiz Ericek Köyü'nde Devlet,köy halkı işbirliğiyle yapımına başlanan Ericek Köyü Köy Konağı'nın temel atma töreni yapıldı.4 katlı olacak projede köyün ihtiyaçlarına yönelik düğün salonu,öğretmenler için lojman,misafir hane ve köy toplantı salonu yapılması planlanıyor.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Başkan KARADERE''İlçemizin en yüksek ve nüfusu en kalabalık köylerinden olan Ericek Köyümüze ihtiyaçlarına yönelik bu tesisin hizmete açılmasıyla birlikte,köy halkı artık düğünlerini kilometrelerce yol kat etmeden gerçekleştirebilecek.Yine ayrıca köyde öğretmenlik yapan eğitimci arkadaşlarımızın kalacak yer problemi de çözülmüş olacak.İnşallah en kısa sürede Ericek Köy Konağı Projesi Bitirilerek halkımıza hizmet etmeye başlayacak.''dedi.

10 Mart 2014 / Okunma: 1483