Zahide Yetiş Ericek İlk Öğretim Okulu'nda

Espiye Belediyesi,ATV Zahide ile Yetiş Hayata Programı ve Espiye Kaymakamlığınca ortaklaşa yürütülen köy okullarına yardım kampanyası olan ''Benim Okulum'' yardım kampanyası dahilinde,İlçemiz Ericek Köyü İlk Öğretim Okulu eksikleri ve öğrencilerin ihtiyaçları ATV Zahide ile Yetiş Hayata program sunucusu Zahide YETİŞ'inde katılımıyla gerçekleşen bir program ile giderildi.Yardım Kampanyasında konuşan sunucu Zahide YETİŞ''Her şey 2.sınıf öğrencisi Ayşe'nin bize yazdığı mektupla başladı.Bizlere köy okulunda okumanın zorluklarından,maddi imkansızlıklardan dolayı kendisi ve arkadaşlarının yaşadığı sıkıntılardan bahsetmesiyle birlikte bizde duyarsız kalmayarak,hemen bir yardım kampanyası başlattık.İlk olarak Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE ve İlçe Kaymakamı Osman BİLGİN'DEN bizlere bu konuda yardımcı olmalarını istedik.Aslıda hiç de tahmin etmediğimiz bir şekilde bizlere her türlü desteği,ihtiyacımız olan en iyi çalışma ortamını ve öğrencilerimizin bütün ihtiyaçlarını en kısa sürede temin ederek bizlere ve öğrencilerimize çok büyük destek oldular.Buradan Başta Belediye Başkanımız Erol KARADERE olmak üzere İlçe Kaymakamı Osman Bilgin'e ve bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.''dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Başkan KARADERE''Öncelikle sadece insanlara yardım etmek adına buralara kadar gelen ve buradaki öğrencilerimizin sıkıntılarından bizleri haberdar eden Zahide Yetiş Hanımefendiye çok teşekkür ederim.Bu gün burada olmaktan,öğrencilerimizin yaşadığı zorlukları bir nebze olsun azaltmış olmaktan oldukça mutluyum.Ben hem Şahsım Erol KARADERE olarak hem de Espiye Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya çalıştım.Bu yaptığımız ''Benim Okulum'' kampanyası adı altında köy okullarına ve eğitimin her alanına olan yardımlarımız imkanlarımız doğrultusunda sürecek.''dedi.

10 Mart 2014 / Okunma: 3222