İstiklal Marşı'nın 93.Yıl dönümü Kutlandı

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 93.yıl dönümü olması dolayısı ile,ilçemiz merkez Atatürk Orta Okulu'nda bir anma töreni gerçekleştirildi.Tören günün anlam ve önemini belirten konuşmalar,Mehmet Akif Ersoy'dan şiirler,ve öğrencilerin hazırlamış olduğu ''Bir Gazinin Verdiği Ders'' adlı skeç ve İstiklal Marşı Oratoryosu ile son buldu.

Gerçekleştirilen Anma programı ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''Geleceğimiz olan gençlerimizin,ülkesine,Bayrağına ve İstiklal Marşı'na bu denli sahip çıkmaları bizleri bir kez daha gururlandırdı.Bizlere bu anlamlı günde böylesine duygu dolu anlar yaşattıkları için her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.''dedi.

Anma programına Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE,Kaymakam Osman BİLGİN,Kamu Kurum Müdürleri,Siyasi Parti Liderleri,ve çok sayıda izleyici katıldı.

13 Mart 2014 / Okunma: 1098