Karadere Mahallesi'nde Yol Betonlama Çalışması Yapıldı

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol bakım-onarım,tesviye,asfaltlama,beton yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.Bu çalışmalar kapsamında ilçemiz Karadere Mahallesi Osman Kıranı mevkinde beton yol yapım çalışması yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''İlçemiz merkezi ve belediye sınırları içerisinde olan,ulaşım sıkıntılarını çözmek adına yaptığımız çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.Ekiplerimiz gece-gündüz,hafta sonu demeden çalışmalarını sürdürüyor.Osman Kıranı mevkinde yolun bozuk olan ve her yağışta daha fazla ulaşımı güçleştiren bölümüne betonlama çalışması yaparak bu sorunu tamamen çözmüş olduk.Yol çalışmalarımız aciliyet durumuna göre belirlediğimiz program dahilinde,ilçemizde ulaşım sorun teşkil etmekten çıkana kadar devam edecek.''dedi.

20 Mart 2014 / Okunma: 1275