Şehir Girişi Çevre Düzenleme ve Peyzaj Çalışmasında Sona Yaklaşılıyor

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları kapsamında ilçemiz şehir giriş kavşağı yenileme çalışmalarında artık sona gelindi.Proje dahilinde toplam 600m2 alan içinde; 5 adet kameriya, 3 adet dolmuş durağı, 1 adet saat kulesi, 55 adet çim aydınlatma armatürü, 41 adet led aydınlatma direği yapılarak ilçemizin şehir girişi bambaşka bir görünüme kavuşacak.

Yapılan Proje ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''İlçemizin görüntüsünü değiştirmek adına yaptığımız çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları ilçemiz genelinde ara vermeden devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde ilçemizin görünen yüzü olan şehir giriş kavşağını eski halinden kurtarıp,daha modern,vatandaşlarımızın boş zamanlarını keyifli bir şekilde geçirebilecekleri bir alan haline getireceğiz.İnşallah en kısa sürede bu çalışmalarımızı bitirerek İlçemizi bambaşka bir görünüme kavuşturacağız.''dedi.

21 Mart 2014 / Okunma: 2065