Başkan KARADERE Tebrikleri Kabul Etmeye Devam Ediyor

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Espiye Belediye Başkanı seçilen Mustafa KARADERE, makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Espiye Belediye Başkanlığı görevine yüksek bir oy oranı ile seçilmesinin ardından, mazbatasını alan Belediye Başkanı Mustafa KARADERE'yi,  makamında toplumun değişik kesimlerinden gelen vatandaşlar, ziyaret ederek tebrik ettiler. Makam  kapısı sürekli açık olan Başkan KARADERE'yi ilçe protokolü başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve partililer yalnız bırakmadı.

Konukları ile yakından ilgilenen ve tebrikleri tek tek kabul eden Başkan KARADERE"Ziyaretinizle bizleri çok mutlu ettiniz. Ben ve ekibim sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için bu göreve talip olduk.Emin olun ki bize duyduğunuz  güven ve teveccüh çalışma şevkimizin daha da artmasına  neden olacaktır.Espiye için hazırladığımız projelerimizi şeffaf bir yönetim anlayışıyla sizlerle beraber gerçekleştireceğiz.Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan herkese en kalbi duygularımla ayrı ayrı çok teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.

9 Nisan 2014 / Okunma: 2027