Soğukpınar’a Tebrik Ziyareti

Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN, Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE, İstanbul Espiyeliler dernek Başkanı Temel KAHVECİ, Dernek Yönetim Kurlu üyesi Murat AY Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan ÖZDEMİR i makamında ziyaret ederek yeniden göreve seçilmesi dolayısı ile tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.

Belediye Başkanı Özcan ÖZDEMİR; Beldemize kadar gelen siz konuklarımıza teşekkür ediyorum dedi.Bir önceki dönemde yazışmaları yapılmış olan projelerin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalar yürütüleceğini belirten ÖZDEMİR; önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de Espiye belediyesinin maddi manevi desteğini bekliyoruz dedi.Göreve tekrar seçildiğimiz günden itibaren gerek Makamımıza gelip tebrik eden Gerekse çiçek göndererek veya telefon ederek tebrik eden tüm dostlarıma buradan tekrar teşekkür ediyorum. Bizi tekrar göreve getiren haklımıza layık olmaya çalışacağız. Soğukpınar ı birlikte hak ettiği yere getireceğiz dedi.
Başkan Mustafa KARADERE; Biz Soğukpınar Beldesini kardeş belediye olarak gördük ve her zaman yanında olmaya devam edeceğiz yeniden göreve seçilmesi dolayı Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan ÖZDEMİR'i tebrik ederek görevinde başarılar  dilerim. dedi.

12 Nisan 2014 / Okunma: 1603