Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

İçinde bulunduğumuz haftanın Kutlu Doğum Haftası olması itibari ile,ilçemiz Baladın Düğün salonunda İlçe Müftülüğü tarafından Hz. Peygamber,Din ve Samimiyet konulu bir konferans düzenlendi.Konferans saygı duruşu,İstiklal Marşı,İlçe Müftüsü Kemal TÜRKSOY’ un günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları,Kaside ve İlahi dinletileri ve Konferansa konuk olan katılan Samsun 19 Mayıs Üniversitesi,İlahiyat Fakültesi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.İsa DOĞAN’ın Hz. Peygamber,Din ve Samimiyet temalı konuşması ile son buldu.

Konferansa Belediye Başkan Vk.Şükrü KÖMÜRCÜ,İlçe Müftüsü Kemal TÜRKSOY,Bld.Başkan Yrd.A.Kemal AKKAYA,İl Genel Meclis Üyeleri,Din Görevlileri,Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

16 Nisan 2014 / Okunma: 1389