Espiye'ye Sahip Çıkalım

Espiye Belediyesi daha güzel bir Espiye için çabalıyor.Çevre düzenlemeleri,yol çalışmaları, parklar yapıyor,bu çabalar daha güzel bir memleket ve daha yaşanılabilir bir ortam için. İnsanların emeğine, en önemlisi kendi emeğimize kıymayalım, evimiz olan bu memleket ve evimizin bahçesi konumunda olan yeşil alanlarımızı,parklarımızı koruyalım.

Nasıl bir zihniyettir ki sahilimizin en önemli parçası olan oturma banklarını üşenmeden tek tek kırıp sağa sola atmak ve ''Devlet Malına'' bu zararlar verilirken,bu vicdansızlık ilçemize yapılırken nasıl,olur da artık günümüz Türkiye'sinde yapılan hiçbir haksızlık,işlenen hiçbir suç cezasız kalmazken bunları yapan kişi veya kişiler tespit edilemez anlamış değiliz.Bu yazı aracılığıyla tüm vatandaşlarımızı ve emniyet güçlerimizi bu konuyla ilgili hassasiyete davet ediyoruz.

En önemlisi kamu malının kendi malımız olduğu bilincini çocuklarımıza aşılayalım.

Unutmayalım ki yeryüzünde başka Espiye yok, Espiye hepimizin evi olmalıdır.
 Daha güzel ve çağdaş bir kentte yaşamak en çok Espiyeli'ye yakışır.

21 Nisan 2014 / Okunma: 1497