Esentepe Mahallesi’nde Değişim Başladı

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları,ilçemiz genelinde tüm hızıyla sürüyor.Bu çalışmalar dahilinde ilçemiz G.M.K Caddesi’nin Esentepe Mahallesi bölümünde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan Mustafa KARADERE''İlçemiz genelinde yürüttüğümüz,alt yapı,içme suyu,yağmur suyu gideri ve kanalizasyon şebekesi çalışmalarında artık sona gelinmesi ile, hiç ara vermeden çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına başladık.G.M.K Caddesi Çevre Düzenleme ve Peyzaj Projesi'ne paralel olarak .Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarımız belirlediğimiz program dahilinde,diğer cadde ve sokaklarımızda devam edecek.''dedi.

22 Nisan 2014 / Okunma: 1417