Espiye'de Bahar Temizliği Başladı

Espiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü havaların ısınmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda bahar temizliği çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Mustafa KARADERE'' Bahar mevsimi ve havaların ısınması ile birlikte yollarda, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını başlattık.Kış mevsiminde bütün yol yüzeylerinde,cadde ve sokaklarda özellikle büyük araçların lastiklerine yapışan çamurdan ve hafif şiddetli yağmurlarla sürüklenen taş ve topraktan kaynaklanan bir kirlilik oluştu. Bu nedenle Espiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce ilçemizde ön yıkamalı yol temizlik çalışmalarına başladık. Belediye sınırlarımızdaki ana yol güzergahları ve mahalle araları da dahil olmak üzere, bütün yolları itfaiye araçlarımızın tazyikli suyuyla yıkayarak temizleyemeye yaz mevsimi boyunca devam edeceğiz''dedi.

22 Nisan 2014 / Okunma: 1328