Başkan KARADERE Çevre Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları,G.M.K Caddesi'nin Esentepe Mahallesi'ne uzanan bölümünde aralıksız bir şekilde devam ediyor.Belediye Başkanı Mustafa KARADERE de devam eden çevre düzenleme ve parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.Başkan KARADERE'ye Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim YANIK,A.Kemal AKKAYA,Fen İşleri Müdür V. Mustafa BODUR,İmar ve Şehircilik Müdür V.Hakan KARAAHMETOĞLU,İnşaat Mühendisi M.Ali KARAL,Belediye Meclis Üyesi Nazım ÖNAL eşlik etti.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''Göreve geldiğimiz günden bu yana gecmizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esentepe Mahallesi'nde de alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde,hiç ara vermeden çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına başladık.İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında hem Esentepe Mahallesi hem de ilçemiz bir bütün olarak bam başka bir görünüme kavuşacak.''dedi.

23 Nisan 2014 / Okunma: 1472