23 Nisan'ı Kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle Espiye’de kutlandı. Atatürk anıtına çelenklerin konulması,Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program yağmur nedeniyle Grand Karadere Düğün Salonunda devam etti.

Şehit Hüseyin Tahmaz ilköğretim okulu öğretmenleri tarafından hazırlanan törene saygı duruşu, istiklal Marşı okunması, Belediye Başkanı Mustafa KARADERE, Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN,Garnizon Komutanı Fahrettin ÖZYILMAZ Öğrenci, Öğretmen ve halkın Bayramını kutlamasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ş.H.Tahmaz okul öğretmeni Hatice Meşe yaptı.

Öğrenciler 23 Nisanla ilgili çeşitli şiirler okudular. İlköğretim okullarının hazırlamış olduğu foklor, halk oyunları, bayrak gösterileri ile Halk Eğitim Merkezi Gitar dinletisi büyük beğeni topladı.

İlköğretim okulları arasında düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanı Mustafa Karadere,Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, Garnizon Komutanı Fahrettin Özyılmaz, ve Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil tarafından çeşitli hediyeler verildi.

23 Nisan Bayram törenine Belediye Başkanı Mustafa KARADERE Kaymakamı Osman BİLGİN, Komutanı Fahrettin ÖZYILMAZ, ,Başkan yardımcıları A.Kemal AKKAYA,İbrahim YANIK, Emniyet Müdürü E.Tayfun HOŞDİL, Milli Eğitim Şube Müdürleri Turgut ÖZTÜRK, Köksal CÜRE, AK Parti ilçe Başkanı Murat ALTINTAŞ, İGM Üyeleri, Mehmet ABDİOĞLU, Hayrettin ÖZTÜRK, Şenay DOMA, BBP ilçe Başkanı Ömer ANAÇ, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldılar.

23 Nisan 2014 / Okunma: 2292