Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor.

Espiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafında yaz mevsiminin gelmesinden dolayı yol kenarında ve Esentepe Parkı’nda bulunan yabani otlarla mücadele olmak üzere tüm biriken toz ve çöpler temizlenecek.Sahilden başlayarak önce ana arterleri, daha sonra sokak aralarına da girilerek ilçemizin tamamının temizliği yapılacak.

Yapılan temizlik çalışmaları ile ilgili konuşan Başkan Mustafa KARADERE''Havaların ısınması ile birlikte, kış aylarında yağmur suları ile biriken toz birikintilerini ve parklarımızda büyüyen yabani otları temizleme çalışmalarına başladık. Temizlik çalışmalarımız sadece sahil ve parklarımızda değil, belirlediğimiz program dahilinde ilçemizin tamamında sürecek.''dedi.

14 Mayıs 2014 / Okunma: 1203