Espiye M.Y.O’da Mezuniyet Töreni Yapıldı

Bu yıl 190 öğrencinin mezun olduğu Espiye M.Y.O’nun mezuniyet töreni okul birincisi Victoria DOĞAN mezun arkadaşları adına bir konuşma yaparak,okul yaş kütüğüne plaket çakmasıyla başladı.Ardından okul Müdürü Doç. Dr. Zafer TÜRKMEN, slayt gösterisi eşliğinde yaptığı konuşmasında okul hakkında bilgilendirmelerde bulundu. TÜRKMEN konuşmasında; "Bir ilçe Yüksekokulu olmamıza rağmen gelişimini belki de en fazla sürdüren okuluz. Gerek öğrenci sayımız, gerekse akademik-idari kadromuzu 2 yılda hızla artırdık. Sorunlarımızın çözümünde her zaman yanımızda olan Sayın Rektörümüz başta olmak üzere tüm üniversite yönetimine teşekkür ü borç bilirim. Ancak bu hızlı büyüme ve gelişme karşısında artık kabına sığmayan okulumuz yeni binasına kavuşacağı günleri bekliyor. Bu konuda yerel idarenin; Sayın Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın sözlerini en kısa sürede yerine getireceklerine inancım tamdır. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, hepinize mezuniyet törenimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN yaptığı konuşmada’’Yüksekokul ve üniversite yönetimine Espiye’de eğitim ve yükseköğrenime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, mezun olan öğrencileri kutladı.Son olarak bir konuşma yapan Giresun Üniversitesi Rektörü Pr.Dr. Aygün ATTAR’’Giresun Üniversitesi’nden mezun olmanın ayrıcalığı ve avantajlarını bundan sonraki hayatlarınızda yaşayacaksınız. Giresun Üniversitesi birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atan, uluslararası çalışmalarda adı duyulan ve Birleşmiş Milletlerin akademik ağına üye olan ülkemizin 5 üniversitesinden biridir. Bugün artık iş başvurularında sadece diplomaya ve mezun olunan üniversiteye bakılmıyor. İnsanların sosyal yönlerine, iyi insan olup olmadıklarına bakılıyor. Yardımsever mi, sosyal mi, ilgili işin dışında aktif faaliyetleri var mı diye. İşte Giresun Üniversitesi mezunları bu soruların hepsine cevap verebilecek nitelikte mezun oluyorlar. İyi ve dürüst insanlar, uzun vadede bu iyiliklerinin ve dürüstlüklerinin karşılığını mutlaka görürler. Siz iyi ve dürüst olun. Her zaman söylediğim gibi virgül gibi eğilmektense her zaman ünlem gibi dimdik dosdoğru olun. Hepinizi kutluyor ve bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Mezuniyet Törenine Kaymakam Osman BİLGİN,Rektör Aygün ATTAR,Belediye Bşk.Yardımcıları İbrahim YANIK,A.Kemal AKKAYA,Emniyet Müdürü E.Tayfun HOŞDİL,İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü H.Tolga CEBECİ,Milli Eğitim Şube Müdürü Turgut ÖZTÜRK,İl Genel Meclis Üyesi Şenay DOMA,Belediye Meclis Üyeleri Şükrü KÖMÜRCÜ,Yeter BAHADIR,Mustafa ÇELİK,Ziraat Odası Başkanı Raif UÇAR,öğrenciler ve aileleri katıldı.

28 Mayıs 2014 / Okunma: 1364