Espiye'de Huzur Toplantısı Düzenlendi.

Espiye’de, Toplum Destekli Polis Hizmetleri kapsamında geniş katılımlı "Huzur Toplantısı” yapıldı.İlçenin genel asayiş ve güvenlik konularının görüşüldüğü toplantıya Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur ÖZTÜRK, Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN, Belediye Başkan vekili Yeter BAHADIR, başkan yardımcısı A.Kemal AKKAYA, İlçe Emniyet Müdürü Emin Tayfun HOŞDİL, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Turgut ÖZTÜRK, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, mahalle muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Huzur toplantısında İlçe Emniyet Müdürü Emin Tayfun Hoşdil, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İlçe Kaymakamı Osman Bilgin birer konuşma yaparak, katılımcılara teşekkür ettiler.Toplantıya katılanlar sorunlarını dile getirdiler.Meslek Yüksek Okulu salonunda yapılan toplantıya 200 kişi katıldı. Son 3 yıl içersinde yapılan çalışmaları değerlendirenİlçe Emniyet Müdürü Emin Tayfun Hoşdil, ilçeye 8 ayrı noktada 28 adet sabit bir adet de hareketli mobese kamera kurulacağını belirtti.Hoşdil,”ilçemizin asayiş ve güvenliği için 24 saat gayret gösteriyoruz.Bundan sonrada gayret göstereceğiz.Siz halkımız dan her zaman yardım ve destek bekliyoruz” dedi. Sorunları ceza ile değil, duyarlılıkla çözümlemek gerektiğini ifade eden İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Espiye’nin emniyet güvenliği açısından iyi bir ilçe olduğunu, ilçenin 8 mahallesi bulunduğunu, bir polise 248 vatandaşın düştüğünü,72 personelle Espiye’ye hizmet vermeye gayret edildiğini, ilçenin asayiş yönünden sakin bir ilçe olduğunu kaydetti. 2014 yılı içersinde mobese sorununu çözüme kavuşturacaklarını belirten Espiye Kaymakamı Osman Bilgin’de "el ele vererek, ilçede meydana gelebilecek olayları önleyebiliriz. Her türlü konuda birlikte hareket etmeliyiz. Emniyete destek vermeliyiz. Sorunların üstesinden gelmeliyiz. Sizlerden her türlü konularda destek bekliyoruz” dedi.

30 Mayıs 2014 / Okunma: 1607