23 Nisan Cadde’si Üzeri Araç Park Yerleri Belirlendi

İlçemiz merkezinde yapılan ana caddelerdeki çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının ardından,vatandaşlarımızın araçları ile kısa süreli bekleme yapabilmeleri için yolların sağ taraflarına sarı çizgiler çekilerek park yerleri belirlendi.

Başkan Mustafa KARADERE’’İlçemizin ana caddelerinden olan G.M.K ve 23 Nisan Caddelerinde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmadıktan sonra,cadde üzerinde bulunan esnaflarımızın ve alış-veriş yapacak olan vatandaşlarımızın araçları ile kısa süreli bekleme yapabilmeleri için yol güzergahının sağ tarafını sarı çizgi ile ayırarak,maksimum 15 dk’lık kısa süreli park yerleri haline getirdik.Çalışmalarımız 23 Nisan Caddesi tamamlandıktan sonra ana caddemiz olan G.M.K Caddesi’nde devam edecek.’’dedi.

30 Mayıs 2014 / Okunma: 1213