Espiye Mobese Sistemle 24 Saat İzlenecek.

Espiye ilçe Emniyet Müdürü Emin Tayfun HOŞDİL'' ilçeye 8 ayrı noktada 28 adet sabit bir adet de hareketli MOBESE kamera sistemi kurulacak.İlçemizin asayiş ve güvenliği için 24 saat gayret gösteriyoruz. Bundan sonrada gayret göstereceğiz. Halkımız dan her zaman yardım ve destek bekliyoruz.Sorunları ceza ile değil, duyarlılıkla çözümlemek gerekir. Espiye’nin emniyet güvenliği açısından iyi bir ilçe, ilçemizin 8 mahallesi bulunuyor, bir polise 248 vatandaşı düşüyor,72 personelle Espiye’ye hizmet vermeye gayret ediyoruz.İlçemiz diğer ilçelere göre asayiş yönünden çok daha sakin bir ilçe,2014 yılı içersinde MOBESE sorununu çözüme kavuşturarak,El ele vererek, ilçede meydana gelebilecek olayları önlemeyi amaçlıyoruz. Her türlü konuda birlikte hareket etmeliyiz. Emniyete destek vermeliyiz. Sorunların üstesinden gelmeliyiz.Tüm vatandaşlarımızdan ilçemizi asayişi ve her türlü konuda destek bekliyoruz.”dedi.

4 Haziran 2014 / Okunma: 1462