Esentepe Mahallesi Çevre Düzenleme ve Parke Çalışmalarında Sona Gelindi.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları,G.M.K Caddesi'nin Esentepe Mahallesi'ne uzanan bölümündeki yapılan çalışmalarda artık sona gelindi.Başkan Mustafa KARADERE de devam eden çevre düzenleme ve parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.Başkan KARADERE'ye Belediye Meclis üyeleri Şükrü KÖMÜRCÜ,Kemal TORAMAN ve Tedaş Şefi Lokman GÜRAL,Ak Parti İlçe Başkanı Murat ALTINTAŞ eşlik etti.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''Göreve geldiğimiz günden bu yana gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esentepe Mahallesi'nde de alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde,hiç ara vermeden çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına başlatmıştık.Bu çalışmalarımızda da artık sona gelindi.Parke döşeme çalışmalarımızın bitiminde,temizlik çalışmalarını da yaparak,Esentepe Mahallesi'ni yeni görümüne kavuşturmuş olacağız.''dedi.

6 Haziran 2014 / Okunma: 1128