Çam Mahallesi'nde Yol Tesviye Çalışması Yapıldı

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürülüğünce sürdürülen yol bakım-onarım,çakıllama,beton yol,tesviye çalışmaları aralıksız devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde ilçemiz Çam Mahallesi Mucuklu mevkinde yol tesviye ve çakıllama çalışması yapılarak,bölge halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''İlçemiz genelinde  ulaşımı iyileştirmek adına sürdürdüğümüz yol bakım-onarım çalışmaları devam ediyor.Şehir merkezi ve tüm mahallelerimizde ulaşımın aynı standartlarda olması için ekiplerimiz gece-gündüz,hafta sonu demeden çalışmalarını sürdürüyor.İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak ilçemizin her noktasında yollarımız aynı kaliteye getirmiş olacağız olacak.''dedi.

16 Haziran 2014 / Okunma: 1101