Pazar Yeri Mevki Çevre Düzenleme Çalışmaları Başladı

Espiye belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen G.M.K caddesi çevre düzenleme ve peyzaj projesinin Merkez Mahallesi ve Esentepe Mahallesi bölümünün bitmesinin ardından,  diğer kısmı olan Pazar yerine uzanan bölümünde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları başladı.

Başkan Mustafa Karadere " İlçenin en önemli ve ana caddesi olan G.M.K caddemizi yenilemeden önce geleceğe yönelik bir çalışma olması açısından  bölgenin tüm altyapısının güçlendirmesini ve yenilemesini tamamladık.G.M.K Caddesi’nde içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon şebekelerini yenileyerek,ara vermeden üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladık.Hedefimiz bir an önce bu çalışmalarımızı tamamlayarak ilçemizi bütün cadde ve sokakları ile bir bütün olarak daha modern ve yaşanması kolay bir hale getirmek.’’dedi.

19 Haziran 2014 / Okunma: 1027