Vali KARAHAN Espiye'de İncelemelerde Bulundu.

Giresun Valisi Hasan Karahan, Espiye'de bir dizi incelemelerde ve açılışlarda bulundu.Vali Karahan,Espiye Belediyesi ve Espiye Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mustafa KARADERE ve Kaymakam Osman BİLGİN'den ilçeye yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Mustafa KARADERE’yi makamında ziyaret eden Karahan, KARADERE'ye yeni görevinde başarılar diledi.Başkan Mustafa KARADERE, ziyaret anısına Vali KARAHAN’a fındık tablosu hediye etti.

Daha sonra Vali KARAHAN ve beraberindeki ekip, Espiye Kaymakamlığı SYDV tarafından yapılan ihtiyaç sahiplerine yönelik 120 adet evin teslim törenine katıldı. Hacımahmutlu Köyünde düzenlenen törenle evler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Vali Karahan, Bu tür çalışmaların diğer ilçelere de örnek olmasını istedi.

Ekip yapılan törenin ardından, Adabük mahallesin de tadilatı devam eden MYO yeni bina inşaatı ve Espiye Belediyesi tarafından yapılan Mezbahane ve Canlı Hayvan Borsası tesislerinde,belediye tarafından yenilenen G:M.Kemal caddesinde incelemelerde bulunan Vali Hasan KARAHAN daha sonra, Bahçecik Köyünde yapımı tamamlanan köprünün açılışını gerçekleştirdi.

İncelemeler sırasında konuşan Vali KARAHAN '' Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE ve Kaymakamımız Osman BİLGİN' i çalışmalardan ötürü kutluyorum. Gerçekten Espiye halkına yakışır bir şekilde, ilçede bulunan bütün eksiklikleri var güçleri ile gidermeye çalışıyorlar. Bizde Valilik olarak elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz'' dedi.

Vali Karahan’ın incelemelerine, Belediye Başkanı Mustafa KARADERE, Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan ÖZDEMİR, Alay Komutanı J.Albay Selahattin ACARA, Giresun İl Emniyet Müdürü  Uğur ÖZTÜRK,Espiye Garnizon Komutanı. J.Kd.BÇVŞ. Fahrettin ÖZYILMAZ, Espiye Emniyet Müdürü Vekili Komiser yardımcısı Niyazi İNAN,Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim YANIK, AK Parti Espiye ilçe Başkanı Murat ALTINTAŞ,İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet ABDİOĞLU,Hayrettin ÖZTÜRK,Şenay DOMA, Belediye Meclis Üyeleri Şükrü KÖMÜRCÜ,Nazım ÖNAL,Rasim KIRCA,Yeter BAHADIR,Kemal TORAMAN,Mustafa ÇELİK,Mustafa ALTINTAŞ,M.Mustafa KARAMAN,Faruk GÜVEN,Yahya YILMAZ katıldı.

20 Haziran 2014 / Okunma: 1925