Cibril Mahallesi'nde Sıcak Asfalt Çalışması Yapıldı

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen yol bakım-onarım,tesviye,beton yol,ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemiz merkezi ve mahallelerimizde tespite edilen bozuk yollarda sıcak asfalt ve çörezleme çalışmaları kapsamında ilçemiz Cibril Mahallesi ana yol hattında sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Başkan KARADERE''İlçemizin her köşesinde ulaşımı iyileştirmek adına yürüttüğümüz çalışmalarımız devam ediyor.Bir yandan şehir merkezinde çevre düzenleme,alt yapı çalışmalarımız devam ederken,diğer yandan da belediyemiz sınırları içerisinde olan tüm yollarımızda iyileştirme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz alt yapısı,çevre düzenlemeleri ve ulaşım koşulları ile bir bütün olarak daha modern ve Espiye halkına yakışır bir hale bürünecek.''dedi.

26 Haziran 2014 / Okunma: 1016