Şehit ve Gaziler Karaovacık Yaylası'nda Anıldı

Espiye Karaovacık Yaylası'nda "Şehit ve Gazileri Anma Günü" düzenlendi. Espiye İlçe Müftülüğü, Din Görevlileri Derneği ve Karaovacık Yaylası'nı Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği tarafından Karaovacık Camisi'nde Şehit ve Gaziler için Kuranı kerim okunarak, hatim duası yapıldı.Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan programda,emekli müftü Mehmet BAL Espiye Müftüsü Kemal TÜRKSOY,Kaymakam Osman BİLGİN, İl Müftüsü Muhittin ORAL günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaparak, katılımcılara teşekkür etti.

Şehit ve gaziler için okunan programa Karaovacık ve civar yaylalarda bulunan vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.Şehit ve Gazileri Anma Programına Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN,Giresun İl Müftüsü Muhittin ORAL,Soğukpınar Belediye Başkanı Özcan ÖZDEMİR ,Eminyet Müdür Vekili Niyazi İNAN,İl Genel Meclis Üyesi Hayrettin ÖZTÜRK,Mehmet ABDİOĞLU,Espiye Müftüsü Kemal TÜRKSOY,Ak Parti İlçe Başkanı Murat ALTUNTAŞ, Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet ŞAHAN,Din görevlileri,Daire Amirleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

27 Haziran 2014 / Okunma: 1088