Pazar Yeri Mevkiinde Parke Döşeme Çalışmaları Başladı

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları durmaksızın devam ediyor.Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında son olarak,ilçemiz G.M.K Caddesi'nin pazar yeri mevkiine uzanan bölümünde kaldırım yapım ve parke döşeme çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Mustafa KARADERE "Hizmetlerin en güzeline layık olan halkımız için gece-gündüz hafta sonu demeden çalışmalarımız devam ediyor.G.M.K,23 Nisan,Esentepe Mahallelerimizde yaptığımız çevre düzenleme çalışmalarını tamamladıktan sonra ara vermeden Pazar yeri mevkiinde parke döşeme çalışmalarına başladık.İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak ilçemizi bir bütün olarak daha modern bir görünüme kavuşacak.''dedi.

2 Temmuz 2014 / Okunma: 1399