Karadere Mahallesi'nde Yol Tesviye Çalışması Yapıldı.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen yol genişletme,silme,çakıllama ve bakım-onarım çalışmaları ilçemiz genelinde belirlenen program dahilinde tüm hızıyla sürüyor. Bu çalışmalar dahilinde ilçemiz Karadere Mahallesi'ndeyol silme ve çakıllama çalışmaları yapıldı.

Çalışmaları hakkında bir değerlendirme yapanBelediyeBaşkanımız Mustafa KARADERE şunları söyledi.''İlçemiz genelinde sürdürdüğümüz yol bakım ve Onarım çalışmalarımız belirlediğimiz program dahilinde aralıksız devam ediyor.Bu günkü programımıza İlçemiz Karadere Mahallesi'nden başlayarak yol bakım ve onarım çalışmalarıdevam ediyoruz.Espiye Belediyesi olarak ilçemizde ulaşım sorununun tamamen ortadan kalkması için var gücümüzle çalışıyoruz, bu çalışmalarımız neticelendiğinde ulaşım artık Espiye için sorun olmaktan çıkacak.''dedi.

10 Temmuz 2014 / Okunma: 1323