Başkan KARADERE Çalışmaları Yerinde İnceledi

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol bakım-onarım,asfaltlama,beton yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde son olarak ilçemiz Çam Mahallesi Çam yolu üzerinde beton yol yapım çalışmaları başladı.

Beton yol yapım çalışmasını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgiler alanEspiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE "Belediyemiz, Yol Bakım ve Onarım Hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt,beton vestabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılıp ve zemine uygun kalitede yol malzemesinin serilmesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında merkezi ve mahalleleri ile ilçemizde ulaşım daha üst seviyelere gelecek.''dedi.

23 Temmuz 2014 / Okunma: 780