Başkan KARADERE ve Kaymakam BİLGİN Muhtarlarla İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Başkan KARADERE ve Kaymakam BİLGİN,tüm mahalle ve köy muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldiler.Espiye'ye daha iyi ve en kaliteli hizmeti verebilmek adına, mahalle ve köy muhtarları görüş alışverişinde bulundular.

İftar yemeği sonrası konuşan Başkan KARADERE''Ayrım yapmadan her mahalleye ve köyümüze eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz.Muhtarlarımızdan temsil ettikleri mahallelerinin ve köylerinin sorunlarının tespitinde bizlere yardımcı olmalarını istedik.Her mahallemize ve köyümüze öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız merkezi,mahalleleri ve köyleri ile bir bütün olarak daha üst seviyelerde yanşanılabilir Espiye'yi oluşturmak.Halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.Her şey Espiye'ye hizmet için.''dedi.

24 Temmuz 2014 / Okunma: 1279