Başkan KARADERE Çalışmaları Yerinde İnceledi

Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin sürdürdüğü,yol bakım-onarım.asfaltlama,parke döşeme,beton yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.İlçemiz Adabük Mahallesi'ndeki sıcak asfalt ve Çam Mahallesi'ndeki beton yol yapım çalışmalarını İnceleyen Başkan KARADERE çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan KARADERE incelemeleri sırasında mahalle sakinlerinin de sorunlarını dinledi. Yanına gelen çok sayıda vatandaşın sıkıntılarını soran Başkan KARADERE, kendileriyle sohbet ederek sorunların çözümü konusunda görüş alış verişinde bulundu.Başkan KARADERE’ye İncelemeler sırasında Başkan Yardımcısı İbrahim YANIK ve Fen İşleri Müdürü Mustafa BODUR eşlik etti.

Son olarak çalışmalar ile ilgili konuşan KARADERE''İlçemizi daha modern ve yaşanması daha kolay bir hale getirmek için,hiç durmadan çalışıyoruz.Yol,alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.Bu çalışmalarımız devam ederken bizlere büyük bir sabır örneği gösteren vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak hem ilçemizi her şeyi ile güzelleştirmiş hem de halkımıza daha fazla rahatsızlık vermemiş olacağız.''dedi.

24 Temmuz 2014 / Okunma: 899