Başkan KARADERE Vatandaşlarla Bayramlaştı.

Espiye Belediyesi ve Espiye Kaymakamlığının organize ettiği bayramlaşma törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Espiye ilçe merkezinde bulunan camiler bayram namazında doldu. Merkez Cami de bayram namazı için vatandaşların akınına uğradı. Camiyi dolduran vatandaşlar İlçe Müftüsü Kemal TÜRKSOY’un vaazını dinledi. Kılınan namaz ve okunan duaların ardından vatandaşlar sıraya geçerek birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı kutladılar.Merkez cami'inde  vatandaşlara ikramalarda bulunuldu.Başkan KARADERE Camideki Bayralaşmanın ardından ilçe esnaflarını ziyaret etti.

Bayramlaşma sonrası konuşan Belediye Başkanı Mustafa KARADERE'' İlçemizde birlik beraberlik her zaman var, fakat bu bayramlarda biraz daha öne çıkıyor insanlar birbirleriyle kucaklaşıyor ,bayramlaşıyor.Bir kırgınlık varsa bu sayede atılıyor, bizde bu organizasyonu yaparak bu durumuma katkı sağlamaya çalıştık tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.''dedi

Bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Mustafa KARADERE, Kaymakam Osman BİLGİN,Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim YANIK, Ak Parti İlçe Başkanı Murat ALTINTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü E.Tayfun HOŞDİL,Müftü Kemal TÜRKSOY ve Vatandaşlar katıldı.

29 Temmuz 2014 / Okunma: 1178