Tikence Köyü Dayanışma Gecesi Yapıldı

Espiye Tikence Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin organize ettiği Tikence Köyü Dayanışma Gecesi,Tikence köylülerinin ve davetlilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla yapıldı. Geceye katılan Tikence köylüleri ve davetliler gönüllerince eğlendiler.Dernek ve Tikence köylüleri tarafından,Başkan KARADERE'ye yapmış olduğu hizmetleri için bir teşekkür plaketi verildi.

Dayanışma Gecesinde konuşan Başkan KARADERE'' Tikence köylü hemşerilerimizle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtmek istiyorum.Yapılan bu dayanışma gecesi sayesinde gurbetteki hemşerilerimizle bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulduk. Organizasyonu gerçekleştiren dernek yöneticilerimize ve bu gecenin düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.''dedi.

Gecede Başkan KARADERE'ye Belediye meclis üyesi Kemal TORAMAN,Akparti İlçe Başkanı Murat ALTINTAŞ, Espiye ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel KAHVECİ eşlik ettiler.

31 Temmuz 2014 / Okunma: 1822