KARADERE ve BİLGİN'den Ekrem YÜCE'ye Ziyaret

Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE ve Kaymakam Osman BİLGİN DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi)Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan KARADERE ve Kaymakam BİLGİN Espiye'de yapılmış ve yapılması planlanan projeler hakkında Başkan Ekrem Yüce'ye bilgiler verdiler. DOKAP idaresinin bölgemizdeki faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Başkan Ekrem Yüce'den bilgiler alan KARADERE ve BİLGİN bölgemize yapılabilecek projeler hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaret sonrası konuşan Başkan KARADERE''Öncelikle misafirperverliği ve bölgemize yapılan çalışmalara destekleri içinBaşkan Ekrem Yüce'ye teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah bundan sonra Espiye Belediyesi ve Espiye Kaymakamlığı olarak birlikte çalışmalar yaparak hem ilçemizi hem de bölgemizi daha ilerilere taşıyacağız.''dedi.

7 Ağustos 2014 / Okunma: 865

Nöbetçi Eczane