Yol Bakım-Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yol bakım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Alt yapı, içme suyu, yağmur suyu tahliye hattı ve kanalizasyon şebeke çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına da ara vermeden başlandı. Bu çalışmalar kapsamında ilçemiz Karadere ve Cibril Mahallelerini bir birine bağlayan yol genişletme,silme,tesviye ve çakıllama çalışmaları yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Karadere; "Ulaşım ilçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sayede ulaşım ilçemiz için çok daha basit hale gelecek, çalışmalarımız ilçemizin tamamında belirlediğimiz program dahilinde devam edecek ”dedi

11 Ağustos 2014 / Okunma: 725