Başkan KARADERE ve Kaymakam BİLGİN ev teslim törenine katıldı.

Espiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında ilçede fakir ve muhtaç durumda bulunan bir aile daha eve kavuştu.Espiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından Güneyköy Köyü’nde yapılan ev düzenlenen törenle ihtiyaç sahibi aileye teslim edildi.Kuranı Kerim okunarak ve Espiye İlçe Müftüsü Kemal TÜRKSOY’un yaptığı dua ile evine kavuşan aile, kendilerinin eve kavuşmasında emeği gecen Kaymakam BİLGİN ve Başkan KARADERE’ye ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Kaymakam Osman BİLGİN "Kaymakamlık ve Belediye olarak ilçemizde yaptığımız tespitler sonucu bir çok ailenin yaşamını sürdüreceği, insani koşullarda barına bileceği evlerinin olmadığını gördük. Bu ailelere belki çeşitli yardımlar yapılmaktaydı fakat hiç biri barınacakları iyi koşullar sunmuyordu. Bunun üzerine Merkez ve köylerimizde yaşayan muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza ev yapımı ve onarım projesini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğümüzle yürütmekteyiz. Kaymakamlık olarak projenin altyapısını oluşturuyor ve projenin devamını sağlıyoruz. Projemizin amacı ilçemizdeki fakir ve ihtiyaç durumdaki aileleri ev sahibi yapmaktır” dedi.

Törene,Kaymakam Osman BİLGİN ve Belediye Başkanı Mustafa KARADERE, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Erden AKTAŞ, Emniyet Müdür yardımcısı,Espiye İlçe Müftüsü Kemal TÜRKSOY,Espiye Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim YUVA,İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet ABDİOĞLU, Hayrettin ÖZTÜRK,Şenay DOMA,Espiye Dernekler Federasyonu Başkanı Temel KAHVECİ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÖZTÜRK,Daire amirleri, kurum müdürleri ve köy halkı katıldı.

14 Ağustos 2014 / Okunma: 1243