Şehir İçi Ulaşımına Alternatif Yeni Yol Açıldı.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürtürülen yol bakım- onarım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.Bu kapsamda,şehir içi ulaşımını daha da kolaylaştırmak adına,ilçemiz Merkez Mahallesi'nde bulunan Mümtaz Tepealan ve Bülent Ecevit Caddeleri arasında yeni bir bağlantı yol açma çalışması yapıldı.Yeni açılan bu yolun istinat duvarı ve tesviye çalışmaları tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Başkan Mustafa KARADERE''Espiye Belediyesi olarak imar planlarında mevcut olan ancak uygulamada bulunmayan yolların açılmasına büyük önem veriyoruz.Şehir içi alternatif yollar ile şehir içerisinde güvenli,seri ve sağlıklı ulaşımı sağlamayı hedefliyoruz. Ulaşım bizim için önemlikonulardan birisi bunun için belirlediğimiz program dahilinde, sadece ilçemerkezi değil tüm mahalle ve sokaklarımızı da aynı standartlara çıkararak ulaşımı daha rahat hale getireceğiz. Çalışmalar süresince bize büyük bir sabır örneği gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ''dedi.

5 Eylül 2014 / Okunma: 1047