Yol Bakım Onarım Çalışmaları Aralıksız Bir Şekilde Devam Ediyor.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol bakım-onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Son olarak Merkez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda yol silme ve çakılama çalışması  yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalarla İlgili Konuşan Başkan KARADERE” Ulaşım bizim için en önemli konuların başında geliyor. Belediye sınırları içerisinde bulunan bütün cadde,sokak ve mahalle yollarımızda çevre düzenleme,alt yapı ve yol bakım-onarım çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. Hedefimiz ilçemizi gerek görüntü olarak, gerek alt yapı ve ulaşım standartları açısından daha yukarılara taşımak merkez ve mahallelerimizde aynı standartlara ulaşıncaya kadar durmaksızın devam edecek.''dedi.

11 Eylül 2014 / Okunma: 1025