Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli Espiye’de

Giresun'da çeşitli programlara katılmak üzere uçakla Trabzon Havalimanına gelen Bakan Canikli geri dönüş programında ilçesimize uğradı yöresel tatlarımızda olan Pide ikram edildi.

Yol güzergahında ilçemizde bir süre dinlenen Bakan Canikli'yi, Adabük Mahallesinde Başkan Mustafa Karadere,Kaymakam Osman Bilgin,İlçe Jandarma Komuntan Jandarma Yüzbaşı Erden AKTAŞ,Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya İbrahim Yanık, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Abdioğlu, Şenay Doma Belediye, Meclis Üyeleri Mustafa Çelik,Kemal Toraman,Yeter Bahadır, ve diğer ilgililer karşıladı.Bakan Canikli'ye daha sonra ilçemizden ayrılarak Trabzon Havalima'nına hareket etti.

Başkan Karadere yaptığı açıklamada;Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikliye ilçemizi ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz kendisinin bu ziyareti ile ilçemizde önemli sorunların çözümü konusunda kendilerinden önemli bilgiler aldık.Kendisinin talimatları doğrultusun da bizde bundan sonraki çalışmalarımızda süratli bir şekilde ilçemizin yararına olacak çalışmaları azami gayreti göstererek sonuçlandırmaya çalışacağız.Sayın Bakanımızabize göstermiş olduğu ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz daha iyi, daha güzel, daha yaşanılır bir Espiye için hep birlikte el ele çalışmak üzeretüm vatandaşlarımızı da bizlere destek olmaya çağırıyoruz dedi.

15 Eylül 2014 / Okunma: 1188