İlköğretim Haftası İlçemizde Çoşkuyla Kutlandı

İlçemiz Süleyman Demirel İlköğretim Okulunda İlköğretim haftası kutlandı. Programa, Kaymakam Osman BİLGİN, Başkan Mustafa KARADERE,İlçe Jandarma Komuntan Jandarma Yüzbaşı Erden AKTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÖZTÜRK, İlçe Emniyet Müdür E.Tayfun HOŞDİL,İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet ABDİOĞLU,Hayrettin ÖZTÜRK,Şenay DOMA katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlanan programa İlçe Milli Eğitim Müdürü, Ahmet ÖZTÜRK ve Kaymakam Osman BİLGİN’in günün anlam ve önemi belirten konuşmalar yaptılar. Okul öğrencilerinin şiirlerle ve folklor ekibinin gösterileriyle renklendirdiği program, son sınıf öğrencilerinin 1’inci Sınıf’a yeni başlayacak olan öğrencilere çiçekler vermesi ile son buldu.

Programla ilgili konuşan Başkan Mustafa KARADERE "Eğitim bir bireyin kendi hayatını yönlendirdiği gibi bir ülkenin de geleceğini değiştiren en büyük faktörlerdendir. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir.Onların en kaliteli ve en güvenilir eğitimi alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaktayız.Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

18 Eylül 2014 / Okunma: 1057