Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere Arpacık Köyünde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerileri dinleyen, Kaymakam Osman Bilgin ve Başkan Mustafa Karadere, İlçemize bağlı Arpacık Köyünü ziyaret ederek mevlid programına katıldıktan sonra incelemelerde bulundu.
Arpacık’ta vatandaşlarla görüşerek sorunları dinleyen Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere köylerde yaşanan aksaklıklar ve eksikliklerin görülmesi amacıyla köy ziyaretlerinde bulunduklarını söylediler.
Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Kaymakam Osman Bilgin ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Arpacık köyünde muhtar ve vatandaşlarla ile görüşüp köyün eksiklikleri üzerine sohbet ettiler, Kaymakam Bilgin ; "Şehirlerimiz kadar köylerimizde önemlidir. Köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıp, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

29 Eylül 2014 / Okunma: 978