Başkan KaradereYeni Evlenen Çiftleri Yalnız Bırakmadı

Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE,her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her fırsatta dünya evine giren genç çiftlerin düğünlerine katılarak mutluluklar diledi.

Başkan KARADERE''Elimizden geldiğince her fırsatta halkımızla bir arada olmaya çalışıyoruz.,halkımızın her zaman mutlu gününde,hüzünlü gününde bire bir yanında olmaya çalışıyorum.Yeni evlenen genç arkadaşlarımızın da düğünlerine katılarak,mutluluklarına ortak olmaya çalıştık.Hepsine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.''dedi.

Başkan Karadere’ye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya , İbrahim Yanık,Belediye Meclis üyeleri Şükrü kömürcü,Mustafa Çelik,Kemal Toraman,Rasim Kırca,Yeter Bahadır, İl genel Meclis üyesi Mehmet Abdioğlu, Hayrettin Öztürk, Şenay Doma ve Akpart İlçe Başkan vekili Mehmet Kırca ve yönetimi eşlik etti.

13 Ekim 2014 / Okunma: 1087