Şehit Hüseyin Tahmaz İlköğretim Okulundan Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor.

Espiye Belediyesi, Şehit Hüseyin Tahmaz İlköğretim Okulu’nda çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Espiye Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere, belediye sınırları içindeki okulların yanı sıra köy okullarının eksiklerinin giderilmesine de yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek,. Okulun girişindeki sokakta parke taşı döşeme ve istinat duvar çalışmaları yaptıklarını,bu alanın öğrencilerimize yönelik değerlendirilmesinde de okul yönetimine yardımcı olacağız." dedi.

Eğitimin kalitesinin artmasında okulların fiziki şartlarının da önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Karadere, "Fiziki şartların iyileştirilmesi de, eğitimde kalitenin artmasına katkıda bulunacaktır. Biz bu amaçla, tüm okullara elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz." dedi.

14 Ekim 2014 / Okunma: 1110