Hamam Sokak ve Arpacık Sokak’ta Çevre Düzenleme ve Peyzaj Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemizin bir çok noktasında devam etmekte olan çevre düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde son olarak Merkez Mahallesi Hamam Sokak ve Arpaçık sokaklarında alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından,çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları da ara vermeden devam ediyor.

Çalışmayla İlgili Konuşan Başkan KARADERE” Espiye Belediyesi olarak parke döşeme,alt yapı,beton yol ve asfaltlama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Espiye Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde,belirlediğimiz programa bağlı kalarak,şehir merkezi ve bütün mahallelerimizdeki kapsayacak şekilde, yol çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

27 Ekim 2014 / Okunma: 936