Başkan Karadere, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Köy muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.

13 Köy Muhtarıyla Köşem Restaurant’ta 28 Ekim Salı günü bir araya gelen Başkan Mustafa Karadere, ayrım yapmadan her mahalleye ve köye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan köylerin sorunlarının tespitinde yardım istedi. Espiye Belediyesi’nin 2015 yılı içerisinde yapacağı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Karadere, " her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi ve köyü yanşanılabilir daha güzel Espiye oluşturmak” dedi. Başkan Karadere, "Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız” dedi.

Muhtarlara sosyal taraf olarak değil her zaman sosyal ortak anlayışı ile baktıklarını söyleyerek Başkan Karadere "Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz” dedi.

Toplantıya Başkan Karadere Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkayai İbrahim Yanık,İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Abdioğlu,Hayrettin Öztürk, Şenay Doma,Belediye Meclis Üyesi Şükrü Kömürcü ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Bodur ve muhtarlar Katıldı.

30 Ekim 2014 / Okunma: 1169