Başkan Karadere Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE Fen İşleri Müdürlüğü tarafında İlçemiz Şehit Hüseyin Tahmaz İlköğretim Okulu ve Merkez Mahallesi alt yapının tamamlandığı ara sokaklarda devam eden çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgiler aldı ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.

Başkan Mustafa KARADERE ''İlçemizi daha modern ve yaşanması daha kolay bir hale getirmek için,hiç durmadan çalışıyoruz.Yol,alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.Bu çalışmalarımız devam ederken bizlere büyük bir sabır örneği gösteren vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak hem ilçemizi her şeyi ile güzelleştirmiş hem de halkımıza daha fazla rahatsızlık vermemiş olacağız” dedi.

7 Kasım 2014 / Okunma: 940