Vali Karahan İlçemizde İncelemelerde Bulundu.

Giresun Valimiz Hasan Karahan, ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.Vali Karahan, Belediye Başkanı Mustafa KARADERE ve Kaymakam Osman BİLGİN'den ilçeye yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Vali Karahan Cuma Namazını ilçemiz Gülburnu Köyünde kıldıktan sonra onarımı devam eden tarihi Kıran cami’inde incelemelerde bulunuktan sonra öğle yemeğinin ardından Bölge ceza evi arsasını, yapımı devam eden İmam Hatip Yurt ‘dunda,belediyemiz tarafından yapılan Mezbahane ve Canlı Hayvan Borsası binasında,Güzlek Deresi DSİ Dere ıslah çalışmalarını ve yapımı hızla devam eden Espiye Devlet Hastane inşaatında incelemeler bulundu. İncelemeler sırasında konuşan Vali KARAHAN '' Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE ve Kaymakamımız Osman BİLGİN' i çalışmalardan ötürü kutluyorum. Gerçekten Espiye halkına yakışır bir şekilde, ilçede bulunan bütün eksiklikleri var güçleri ile gidermeye çalışıyorlar. Bizde valilik olarak elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz'' dedi.

Vali Karahan’ın incelemelerine, Belediye Başkanı Mustafa KARADERE, Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN, İl Sağlık Müdürü Opr.Dr. Ahmet Bal,İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erden Aktaş,İlçe Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk,İlçe Özel İdare Müdürü Mürsel Mert  İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Abdioğlu, Şenay Doma ve daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

7 Kasım 2014 / Okunma: 1200