Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere Okul Çevresindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Espiye Kaymakamlığı ve Espiye Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Şehit Hüseyin Tahmaz İlköğretim Okulu’nda çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakamı Bilgin ve Başkan Karadere, belediye sınırları içindeki okulların yanı sıra köy okullarının eksiklerinin giderilmesine de yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek,ilk olarak Merkez Mahallemizde bulunan Şehit Hüseyin Tahmaz İlköğretim Okulundan başlatık buradaki çevre düzenleme çalışmaları tamamlandığında ihtiyaç, önceliğine göre diğer okullara yardımcı olacağız.Okulun girişindeki sokakta parke taşı döşeme ve istinat duvar çalışmalarında sona geldikleri, okul bahçesinin içinde bulunan boş alanında öğrencilerimize yönelik değerlendirilmesinde de okul yönetimine yardımcı olacağız.Okulunu içerisindeki ve çevresindeki düzenlemeleri ağaçlandırma duvarları sıva boya işlerinide yaptıktan sonra öğrencilerimiz için daha güzel bir okul çevresi oluşaçak " dedi.

Eğitimin kalitesinin artmasında okulların fiziki şartlarının da önemli olduğunu belirten Başkan Mustafa Karadere, "Fiziki şartların iyileştirilmesi de, eğitimde kalitenin artmasına katkıda bulunacaktır. Biz bu amaçla, tüm okullara elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz." dedi.

İncelemelerde Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere’ye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk,Meclis üyesi Rasim Kırca, Belediyemiz Çevre Mühendisi Uğur Usta , İl Genel Meclis Üyesi Hayrettin Öztürk eşlik etti

10 Kasım 2014 / Okunma: 1151