İlçemiz Merkez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında Çevre Düzenleme Çalışmaları Başladı.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemizin farklı bölgelerinde yol bakım,onarım, betonlama, kaldırım, parke döşeme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyene Başkan vekili Mustafa Çelik''İlçemiz genelinde yürüttüğümüz,alt yapı,içme suyu,yağmur suyu gideri ve kanalizasyon şebekesi çalışmalarında sona gelinmesi ile hiç ara vermeden çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına başladık.Ara sokaklarda üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.Bu bağlamda Adnan Menderes Bulvarında üst yapı ve Çevre düzenlemelerine başlandı.Ara sokaklarımızdaki yenileme çalışmaları tamamlandığında ilçemizin görüntüsünü bambaşka bir hale gelicektir.Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarımız belirlediğimiz program dahilinde,diğer cadde ve sokaklarımızda devam edecektir.''dedi.

İncelemelerde Başkan vekili Mustafa Çelik’e Fen İşleri Müdür vekili Uğur Usta,Çevre Korumu ve Kontrol Müdürü Bilgin Akkaya, İmar ve Şehirçilik Müdürü Hakan Karaahmetoğlu, Zabıta Müdürü Refik Bahadır eşlik etti.

19 Kasım 2014 / Okunma: 1065