Yol Bakım Onarım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen ilçemiz merkezi ve belediye sınırları içerisinde olan mahalle yollarında yol bakım-onarım,çakıllama-asfaltlama,beton yol vb.çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.Bu çalışmalar kapsamında son olarak ilçemiz Adabük Mahallesi Topallı Mevk’inde yol tesviye,silme ve çakıllama çalışmaları yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalar yerinde inceleyen Başkan vekili Mustafa Çelik''İlçemiz genelinde ulaşımı rahatlatmak ve kolaylaştırmak adına sürdürdüğümüz çalışmalarımız devam ediyor.Belirlediğimiz program dahilinde,aciliyet sırasına göre yol bakım-onarım,çakıllama,tesviye,asfaltlama,beton yol yapım çalışmalarımız.İlçemizde ulaşım seviyesi tüm cadde,sokak ve mahalle yollarımızda aynı standartlara ulaşıncaya kadar,sistemli bir şekilde devam edecek.''dedi.

21 Kasım 2014 / Okunma: 983