Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere’den Yöremiz Gazetesine Ziyaret.

Espiye Kaymakamı Osman Bilgin ve Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Yöremiz Gazetesi’ni ziyaret ettiler.Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ziya Gökçe ve Yazı İşleri Müdürü Sebahat Kabagöz ile görüşen Bilgin ve Karadere, basının toplumun adeta gözü ve kulağı olduğunu belirttiler.Gerçekleştirdiği ziyaretlerde basın mensuplarıyla ilçe hakkında fikir alışverişi yaptığını ifade eden Bilgin, açıklamaların da şunları da kaydetti:

"Yerel basın ilçemizin tanıtımına çok büyük katkıda bulunmaktadır.Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. Gazeteciler, toplumun gözü ve kulağıdır, ilçede olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve bilgilendiriyor. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir. Gazetecilerin, görevlerini yerine getirirken, fedakârca çalıştıklarının bilincindeyiz. Basın mensuplarımızın çalışma şartlarının kolaylaştırılması, onlara gereken desteğin sağlanması toplum olarak hepimizin görevidir.”

AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin olduğu gibi Espiye’nin de önemli hizmetlere ve yatırımlara kavuştuğunu belirten,Başkan Karadere konuşmada,fırsat buldukça ilçe miz esnaflarını ziyaret ettiğini,vatandaşların görüş ve önerilerini dinlediklerini ve bunları dikkate aldıklarını,seçimden önce verdiği vaadleri tek tek hayata geçirceklerini söyledi.Karadere,bugün de ilçe Kaymakamımız Osman Bilgin ile beraber ilçemizin tanıtılması ve gelişmesine katkı sunan siz değerli basın mensubunu ziyaret ederek yaptığınız bu hizmetten dolayı sizlere teşekkür etmek istedik şeklinde konuştu.Yöremiz Gazetesi olarak İlçe Kaymakamı Osman Bilgin ‘ ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederiz."dedi.

8 Aralık 2014 / Okunma: 971